Vip Table -pöytävaraukset

Sam’s Comedy Clubille voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin stand up -iltoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy pääsylippujen lisäksi sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä klubi-illan ajaksi, sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi Lippupisteestä ja vietä naurettavan hauska ilta!

Vip Table -liput on varattavissa vain Lippupisteen kautta. Jos haluat varata useamman pöydän, niin käytä Valitse paikkasi itse -välilehteä ja valikoi haluamasi pöydät (1-8) ostoskoriin.

Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä, mutta lipun voi käyttää myös esimerkiksi kahdestaan.

Sisäänpääsy Vip Table -lipulla on jonon ohi, ja lippuun sisältyy maksimissaan viiden henkilön eteispalvelumaksu. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, ja toivommekin seurueen saapuvan yhdessä, sillä hostimme ohjaa seurueet pöytiinsä.

Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi. Tuotelistan hintoineen saa samasta osoitteesta. Ennakkotilaus tehdään pulloittain ja tilaukset on tehtävä vähintään vuorokautta aiemmin. Tilattaessa tulee ilmoittaa varatun pöydän numero (1-8), showpäivä, sekä tilaajan nimi. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä.

Stand up show’n jälkeen samalla lipulla voi jäädä juhlimaan Apolloon.

Kaikki Vip Table -pöydät sijaitsevat Apollon alakerrassa. Salin kummallakin sivulla on neljä pöytää, joista kaikista on hyvä näkyvyys lavalle.