Vip Table -pöytävaraukset

Sam’s Comedy Clubille voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin stand up -iltoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa, niin Vip Table tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

Vip Table –pöytävaraukseen sisältyy pääsylippujen lisäksi sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu, oma pöytä klubi-illan ajaksi, sekä mahdollisuus tilata juomat valmiiksi pöytään ennakkoon, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa oma pöytäsi Lippupisteestä ja vietä naurettavan hauska ilta!

Vip Table on varattavissa vain Lippupisteen kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 5 henkilöä. Vip Table -lippu on pöytäkohtainen, eli toivomme seurueen saapuvan yhdessä. Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne teidät ohjataan pöytäänne. Kaikki pöydät sijaitsevat alakerrassa. Stand up show’n jälkeen samalla lipulla voi jäädä juhlimaan Apolloon.

Juomatilaukset tehdään ennakkoon osoitteesta info@apolloliveclub.fi. Tuotelistan hintoineen saa samasta osoitteesta. Ennakkotilaus tehdään pulloittain ja tilaukset on tehtävä vähintään vuorokautta aiemmin. Tilattaessa tulee ilmoittaa varatun pöydän numero (1-8), showpäivä, sekä tilaajan nimi. Ennakkotilaus toimitetaan pöytään, muut juomat tulee hakea tiskiltä.